Gudstjeneste typer


Klassisk gudstjeneste

En "Klassisk gudstjeneste" er en traditionel gudstjeneste med en liturgi, der i formen minder om en højmesse i Folkekirken. Dog vil der også være Børnenes 5 minutter og Ordet frit.

Basic gudstjeneste

En "Basic gudstjeneste" er en lidt kortere gudstjeneste, der minder om et møde i missionshuset. Der vil være mindre liturgi, typisk ingen nadver og mere tid til forkyndelse. Og så vil der være Børnenes 5 minutter og Ordet frit.

Temasøndag

En "Temasøndag" er en undervisningsgudstjeneste i to afdelinger med fokus på forkyndelse og undervisning. Det kan både være bibelundervisning eller et aktuelt tema, der belyses ud fra Guds ord. Under første time er der oftest børnekirke, og under anden time er der børnepasning. Temasøndag afsluttes normalt med kirkefrokost ca. kl. 12.15.

Lovsangs- og vidnegudstjeneste

Til en "Lovsangs- og vidnegudstjeneste" er der fokus på, at vi sammen lovpriser Gud og deler tro og liv med hinanden. Der vil være en kortere prædiken og typisk også nadver.

Familiegudstjeneste

En "Familiegudstjeneste" er en gudstjeneste for hele familien med særligt fokus på børnene. Bibelens budskab formidles på en enkel og ligefrem måde i børnehøjde.

Missionsgudstjeneste

En "Missionsgudstjeneste" er en klassisk gudstjeneste med fokus på mission. Gudstjenesten indeholder fysisk eller virtuelt besøg af nuværende eller tidligere missionærer eller andre missionsindslag.

SOCIAL

Følg LM Kirken Herning på Facebook


© Copyright LM Kirken Herning 2022

LM Kirken Herning Godthåbsvej 23 7400 Herning